logo

Продажба на Berson во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Berson со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Berson

0.34.852*002

сензор кабел

1.45.028

Ballast 80W / 50Hz,

24MWV030

UV-C светилка B2020H

24QBV013

Кварц ракав F200 L410 33/30

24QBV021

UV Quart Glass Sleev Length : 867mm.F200

45.432.1

UV-C Sensor Connecting Cable

6.40.015 PCB B0302

Електронски U / V Светилка со карти

7538

uvect сензор за 2/5

ASSM-LAMP80V01

UV-C светилка 80VIK

ASSM-LAMP80V01 (Old number 2.43.179)

UV Lamp 80VIK, Machinery:UV Disinfection System, Type:Maritime 10000, S/N 4286, Manufactured 1996, DRWG:005-009

B2020

УВ Ламба

P/N: 24MWV030

Лампа

24QBV021

Кварцен ракав F200 L867 33/30

MPT

UVECTOR сензор

Part Nr. 24MWV035 / H.2.43.187*1

(B410 UV-C lamp - pin connection)

PT100.

вода Temp.Sensor

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ