logo

Продажба на Beru во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beru со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beru

0 100 226 301

Сјај приклучок

0100.800.034

heater plug

0100271203

acclimate plug Deutz motor

1102000003

посебен член Ракав / тип адаптер GDS 3 Beru 1102000003

29 050 02

spark plug

29 050 23

Sonderzündkerze ZK 18-12-900 Ura 1 ZK 18-12-900 URA1 0004.800.604 *** *** BG

29 051 04

Sonderzündkerze Велика Британија 18-12-750 1 час, Велика Британија 18-12-750 1 час, 0004.800.601 *** *** BG

29 051 05

Sonderzündkerze ZK 18-12-1050 Ura 1 ZK 18-12-1050 URA1 0004.800.613 *** *** BG

GN049

glow plug

OE1234-3055

BERU предкомора OE1234-3055

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ