logo

Продажба на Besam во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Besam со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Besam

548416

MOTOR STEPPING, TYPE: EMCM, INPUT: 24VDC

CUD-3A

(Item Nr. 06000150, Steuerung EMD)

600138

Моќ за контрола за водоснабдување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ