logo

Продажба на Besozzi во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Besozzi со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Besozzi

ANMR6

Motor

BRAKE GROUP T120

Диск на сопирачка T120, врски (3 парчиња), Сепаратор диск T120, T120MS крило, крило T120MSDD

BRAKE GROUP T140MS

Диск на сопирачка T140 Z 20, врски (3 парчиња), сепаратор диск T140, запчаникот T120MSDD

DAFN 6 MONOPHASE

Напон: 230V - 50Hz Моќност: 1,5 / 1,5kW Полјаците: 2/4 Сопирачка: 110с напон 230V - 50Hz Прирабница dimensios: надворешен дијаметар 200mm (да се потврди во ред) Вратило dimensios: надворешниот дијаметар 24mm (да се потврди во ред) Монтажни положби: право

S4

педалот за гас

TYPE 100MS

Сопирање тип магнет 100S, арматура плочести 100S, Кочница диск тип 100ms Z 20, Кочница вратоврската (3 парчиња)

26100403

Спин фан мотор

CFA100

електричен мотор

2M4900550

мотор

2M4900560

мотор

Type 100 S

Комплетна кочница единица

uF 10

кондензатор

DAFN 7

мотор

Type 80S

Комплетен сет на сопирачките

DSC-B0087Z23F

сОПИРАЧКА дИСК

PIG-Z23H40D42I

крило

MCFA100R

мотор со сопирачките, како замена

70S

сопирачките

DAFN6

мотор

BE05299

мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ