logo

Продажба на Besozzi Elettromeccanica во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Besozzi Elettromeccanica со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Besozzi Elettromeccanica

RAD-SB6-M

исправувач

BE02875

мотор

seal kit for BJ110D RF DM0 P1 375 DP

сопирачките група

MCFA 112 N 05111201

Роторот мотор Asinchrono

AMMR6 XL N 8051410

Асинхрон мотор Конектор

raddrizzatore cod. RAD-SB6-M

исправувач

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ