logo

Продажба на Bessey во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bessey со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bessey

BESGS125

torture

DUO30-8

DuoKlamp DUO 300/85

DUO45-8

DuoKlamp DUO 460/85

DUO65-8

DuoKlamp DUO 650/85

EZS60-8

Einhandzwinge EZS 600/80

EZS90-8

Рачен стегач

GH30

Hebelzwinge GH 300/140

GS100

вилиците

SC 250 BU URUN ARTIK URETILMIYOR

C-стегач VC 250/100

STB100M

double hand tightening torture

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ