logo

Продажба на Bestobell Mobrey во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bestobell Mobrey со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bestobell Mobrey

2028 - 3” 150#

LOW LEVEL SWITCH Serie Z 14888. U<= 30V- P<= 120mW

2295F6

AIR правила STATION, влез / излез: 1/4 "-18 ПНП, внатре, опсег излезен притисок: 0,3-6,0 бар, NH3-отпорни, не-обоени метали

CWF30

SAFETY VALVE 1'' input 1 ¼'' output

CWF40

safety valve 1'' input 1 1/4'' output

CWF40XXXX.

SAFETY VALVE CO 2/1 'INPUT, 1 1/2' 'OUTPUT, 25-30 bar

MOBREY S250DA/F84

202132486, SWITCH,LVL,21 BAR AT 20 DEG C,SWITCH,LEVEL: TYPE: FLAME PROOF; ELECTRICAL RATING: 440 VAC/8 A, 2000 VA, 240 VDC/2 A, 70 W RANGE: 21 BAR AT 20 DEG C; ACTION: 2P1T; STYLE: FLOAT; ENCLOSURE: IP66; STANDARD: IEC 60529; ADDITIONAL DATA: FOR FUEL OIL LEAK TANK EEXD IIC T6, 60 DEG C (GAS TURBINE-5119/5129/5139) BESTOBELL MOBREY: P/N#66-157989 BESTOBELL MOBREY: S250DA/F84 BESTOBELL MOBREY: BAS EX 92C1510

Mobrey S359/F95

Магнетни Ниво Префрли

TYPE 42 H - 30

P1 max 10 bar P2 0.07-2.1 bar

TYPE:40-100 WITH PRESSURE GAUGE 0-10 BAR ,DN:1/4 'NPT'

само се активира за контрола на притисокот valf, работен притисок 7 bar, кои работат проток: 12 ^ m3 / h воздух

SK208

Механизам за прекинување

S417DA/F96

Mobrey Префрли Магнетни Ниво

42-H-100

Прецизен регулатор на притисок Mobrey / Siemens

S01D/ F83 NP10 obsolete, replaced by S01DB/F84

Ниво на електромагнетни пливачки прекинувач

K2789 ISS.4

ниво прекинувач

71307/993 obsolete, no replacement

ПРЕДАВАТЕЛИ нивото на течноста

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ