logo

Продажба на Bestool Kanon во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bestool Kanon со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bestool Kanon

1000QLK

TORQUE WRENCH

2800FK

TORQUE WRENCH

DTC-100 EXL

10-100 kgf.cm

DTC-N 100 EXL

10-100 Nm

DTC-N 5 EXL

 50-500 CNM, ¼ инчи

DTDK-N 5 EXL

50-500 CNM, ¼ инчен малку

N 1800 HYK

40-180 Nm, SW 17-38 mm

N 2.800 QLK

40-280 Nm, ¾ инчи

N 450 HYK

10-45 Nm, SW 10-25 mm

N 6 LTDK

torque screwdriver

N 900 HYK

20-90 Nm, SW 10-30 mm

N1.5LTDK-H

Drehmoment-Schraubendreher 15 mNm

N10DPSK

with slot drive bits

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ