logo

Продажба на Beta во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beta со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Beta

003830002 383/2     220MM

 реверзибилни лента цевка клучеви

009200425

socket drivers for hexagon screws

009200426

socket driver for hexagon screw

009600110

LOKMA 1/2 22MM

P/n.015990302 Type1599M 150mm

паралелна вија

024001903/ SSC-0003

replacement lock for cart C24S

024001951/ SSC-0051

replacement lock for cart C24S

024001956/ SSC-0056

replacement lock for cart C24S

024002955

2400S R/CG

1032 140X13

circlip pliers

1032 180

1032-180

1034 130X13

circlip pliers

1034 170

1034-170

1036 140X13

circlip pliers

1036 175

1036-175

1038 135X13

circlip pliers

1038 175

1038-175

1048 250

1048-240

1084 160

1084 bm 160

1150 BM160

1150-bm 160

1166 BM160

1166-bm 160

1229 LPH/A6

микро одвртувачи

1290 2,5X50

1290/2,5x50

1290 3,5X100

1290 3,5x100

1290 3X75

1290 3x75

1290 4X125

1290/4x 125

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ