logo

Продажба на Beta Sensorik во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Beta Sensorik со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Beta Sensorik online catalog BETA SENSORIK.png

производи од марката Beta Sensorik

R3V-PR1C-60-100-S

normally open contact switch with LED indicatorQuick disconnect 4 pin mini connector2 wire circuit, brown + , Blue -

S300-PR-1-F01-RX

Едностран приемник за светлосна бариера

US30-PR-5-N13-IH

Ултразвучен сензор со аналогни излези од 4-20 mA

BS22001

M3V-KET-PS6-S Elektronischer Zylindersensor T-Nut, PNP, Schließer, 300 mm Kabelstecker M8

BS22002 M3V-KEA-PS6-S

Електронски сензор за цилиндри Т-отвор

D9284/1004

sensor magnetic

EW-M3-0-M

Еднострана светлосна бариера за посебен засилувач

EW-M3-O-M

оптички сензор

EW-M5-O-M

Преку зрак

I4B-BM12CI-PS6K-S

Член Не:. BS23001

LO00610 VDC-G1-S°

Stationäreinheit

LO00611 VDC-G1-M

Mobileinheit

LO02010 TYP:KS19-G-3

19 polig 3m lang gerade Passende Anschlusskabel fur VDC-G1-S°

LO02012 TYP: KM19-G-3

19 polig 3m lang gerade Passende Anschlusskabel für VDC-G1-M

P/N: BS22027 Type: M120A-BM12CI-PS6K-S

Електрична. Магнетен сензор M12

M120A-BM12CI-PS6K-S. (BS22027)

Elektronischer Magnetsensor M12x1, PNP, NO, Stecker M12 Zolltarif-Nr. 85365019, URL: DE

M120A-M18CI-PS6K-S

DETECTEUR MAGNETIQUE DE POSITION PORTEE

P/N BS22001 Type M3V-KET-PS6-S / 300mm

Електронишер Зилиндерсензор

M3V-PR3C-PS6K-S

Elektronischer Zylindersensor für Zuganker, PNP, Schließer, DC 3-Leiter

M90A-BM12CI-PS6K-S/TA 200

(Електронски магнетен сензор М12, PNP тарифен број. 85365019, URL: DE)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ