logo

Продажба на Betaduct во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Betaduct со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Betaduct

10450025

25x100 Греј отворено ПВЦ канал 8x2m

10450055

50X100 Греј отворено ПВЦ канал 4x2m

10450105

100x100 Греј отворено ПВЦ канал 4x2m

20470022

(Должина 2MTR по компјутер)

20476034

BETADUCT BLUE HF 37.5X75 (8M) ТЕСНИОТ слот без халоген

10440022

Тесен слот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ