logo

Продажба на Betamicron во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Betamicron со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Betamicron

28/98 0060 D10BN3HC (ESKI KOD)

0060 BN4HC D 010 (нов код)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ