logo

Продажба на Bete во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bete со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bete

1/8PJ8-5

Bete - пин-џет стапка на проток на млазницата: 0,0259 l / min на p = 1,0 бари Зрак агол: 90 ° Врска: EN 10226 R 1/8 "AG Материјал: СС 303 (1.4305)

1/8PJ8-7

Bete - пин-џет стапка на проток на млазницата: 0,0259 l / min на p = 1,0 бари Зрак агол: 90 ° Врска: EN 10226 R 1/8 "AG Материјал: СС 316 (1.4401)

TF40

180 ° метал 3 bar прскалка

1/2N1W-4

Noozle

2THF14516-70N

млазница

11/2THF6112-2XN

млазница

2MP1000M70N

млазница

2THF10516-70N

млазница

2MP1000W70N

млазница

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ