logo

Продажба на Bevel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bevel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bevel

002 115 355

Getrlebemotor KPL. VBA-П / VBA-a ANGEL DRIVE

P 110 H

GEAR POWER GEAR,CONFIGURATION 13,REDUCTION 4:1

RAX / MULTI SHAFT

Pipe beveller

RAX / SINGLE SHAFT

[pneumatic drive range 28 to 76 mm]

KBM-18-X1H

машина

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ