logo

Продажба на Bezet-Werk во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bezet-Werk со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bezet-Werk

055 E27 IP65

BEACON 9505092800 сиво-црвени max.60 W и гумени миење на 41 35001

1-82.1.02.0.00

број 5705378120873

1-841.35.0.01

Ламба 9505092800 055 E27 IP65 сиво-црвени max.60 W и гумени миење на 41 35001

1-841.35.0.11

Ламба 95050929000 055 E27 IP65 сиво-зелени max.60 и гумени миење на 41 35011

6-REK

Индикација светилка

9505092800

 BEACON

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ