logo

Продажба на Kemet во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Kemet со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Kemet

189995

capacitor 220 microfarad

25-KD-C1 /KD-20070 / 20 Gramm

diamond compound, 25 micron

399-5640-ND, ALS31C682NT450

40/085/56 ALS31C 1021 XX 96417/3 Capacitor for the ACS 600 DRIVE

60-KD-C1 / KD-20092 /20 Gramm

diamond compound, 60 micron

60-KD-C1/KD-5092 / 5 Gramm

(Kemet Diamantpaste 60-KD-C1, 5 Gramm)

6-KD-C3 (KD-10051)

Diamond Compound,Syringe=10g

ALC10A151CB450 150UF 450VDC 20%

Кемет Алуминиумски електролитски кондензатори - Snap Во

ALC10C681DL450

capacitor 4-legged

ALP22A102DD206

DC capacitor

ALS31C 1001 NP

4700nF + -20% 350 VDC Обединетото Кралство поднесуваше 9814

ALS41A222MF400

2.200 μF 400V, D 66 mm, L 105 mm

C0402C103K5RAC7867+

кондензатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ