logo

Продажба на Bi-Sonic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bi-Sonic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bi-Sonic

185AC3C-230ST

вентилатор

3.5E-230HB-W

AC аксијален вентилатор

BP12 02524HC1 24V 120*120

вентилатор

5E-DVB-1-W

аксијален вентилатор

4C-230HB-T

вентилатор

4E-DVB

вентилатор за ладење

5E-DVB-1 ( 5E-DVB-1-W )

вентилатор

5E-230B-W

аксијален вентилатор

BP602512H-03

Возачот фан 12VDC

6C-230HBS

AC фан

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ