logo

Продажба на Biax во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Biax со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Biax

001366505

Schlaucheinheit M.SCH-Dämpfer

1 999 985

for SRH3-85/2

150000925

Мелница за машина со единица црево и чаура

64787280

saw tip

200040130

Електрична стругалка

HM10

стругалка

ORDER NO. 001 620 813

Плосната турпија 12 x 6

ORDER NO. 001 620 814

Квадратна турпија 8 x 8

ORDER NO. 150 322 870

Feiler FLV 08.12

R 3622-150 425 210

SCHLEIFSPINDEL

SBRD820

grinder

T 27-65

спиеше вретено

150001040

СРЗ 3-85 / 2D Schleifer

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ