logo

Продажба на Bibby во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bibby со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bibby

D14EB

BLADE D14

D19EB

BLADE D19

EB8-305

ELEMENT BLADE 8GBH-305

Cover 2080H

Капак за Bibby менувачи Серија 2000H Спојка

2130H pilot bored

Пружина флексибилни спојка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ