logo

Продажба на Bibus во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bibus со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bibus

4GB219-00-E20-3

База вентил

COMAZZI 69/100/070-F501

pneumatic cylinder

HB71C4 B5

engine, 0,55 кvt, 1385 rmin

MC4525-M-1

амортизерите

M300-8G-W-F1

ХББ Submikrofilter

SDAS-20/10-3

стегање цилиндар

A1A1-50-100-284--001/300N

гас пролетта

424 009 1

инклиномер

D-02488

Волумен

424‘009-1 obsolete,no replacement

Навалите сензор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ