logo

Продажба на Bicron во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bicron со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bicron

4 PLATES 20X20X14 MM

производи scintillator плоча           

BC-600 6600-00001

Оптички цемент комплет, 250 ml

BC-600 250 ML

(BC-600, Оптички цемент комплет, 250 mlProduktnummer: 6600-00001)

BC-600 6600-00002

Optical cement, 500ml

BC-600, 500 ML

(BC-600, Optical cement kit, 500 ml Produktnummer: 6600-00002)

240550

електромагнетниот

240551 OEM

electrovalve

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ