logo

Продажба на Biddle во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Biddle со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Biddle

CITY S-250

Débit d'air 2058 m3/h caracteristiques de position 2 vitesse 10.7KW 41dB(A)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ