logo

Продажба на Bieler Lang во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bieler Lang со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bieler Lang

34 L

со мерач на проток за 34l Minican

822

сензор за 86 647

EXDETECTOR HC 150

Детектор на гас

GMC 8364

управувач

GMC 8022 E

управувач

EXDETECTOR HC-100

Catalytic gas detector

EXDETECTOR IR HC 33M

Сензор за гас

Gasmesscomputer Typ : 8022

(EC сертификатот од типот на испитување BVS 03 ATEX G 007 X, ПФГ-бр. 41300503P SIL-1 способен микропроцесорска технологија Дефект следење за жица кинење, прекин на електричната енергија Краток спој и компјутерски дефект Циклична, дигитален приказ на тековната Концентрација на секоја мерна точка Аларм тест без тест-гас Ресетирање на сирената и аларм 2 прагови аларм: 2 Може да се поврзе сонда: 2 Дизајн: монтажа на ѕид или стандард монтажа кутија LED диоди за: аларм 1 и 2, дефект, сензор за 1 + 2 Рог, оперативни Релеен излез за: аларм 1 и 2 за двата сензори Рог и грешка Аларм 1 не-latching Аларм 2: опционално чување на Напојување: 230V AC или DC 24V)

GASMEßFUHLER-TYP: EXDETECTOR HC 150

за користење во ризични области на зона 2 Домување / Електроника: II 3G екс nA IIC Т4 де Мерење на глава: II 2G EEx d IIC T4 PTB 00 ATEX 1076U SIL-1 способен Принцип: каталитичка Мерење на гас. Expl гасови и пареи Опсег: 0 - 100% LEL Мерење на сигнал: 4 - 20 mA Температура: -20 до + 55 ° C Снабдување: 18V DC IP 54 Сместување: Домување алуминиум, не'рѓосувачки челик сензорот

Gasmeßfühler-Typ: ExDetector HC-100 Butan

EX Detector Butane gas detection sensors.

Gasmeßfühler-Typ: ExDetector HC-100 methan (C4H10)

Ex Detector Methane gas detection sensors.

GM 813-2

сензор

GMC ECOLINE 8304

Центар за предупредување за гас

GS 7500 EX

сензор за мерење на алкохол

H2 1000

ex monitor leak detection detector

HC 100-K

ex detector with the assembly flange

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ