logo

Продажба на Bielomatik во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bielomatik со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bielomatik

300 23 416

solenoid,3/2 24VCC

300 29 937

pneumatic unit

300 625 62

прекинувач на притисок 20 бари со капа

30011726

ELECTRICAL GREASE PUMP, 24V DC 2KG capacity, 1/4 INPUTS 60 DEGREES,

30020266

Lubrication BLOG, PROGRESSIVE distributor 4 outputs, 100 BAR pressure 0.1lt

30020684

Проток регулатор Големина 1

30062301

прекинувач

30069017

  приклучок

AF1-OE TA 30 8163 03

Автоматско подмачкување единица

ORDER NO 3001557

една пумпа клипот

P21-33/89

Енкодер, погледнете го приложениот фото

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ