logo

Продажба на Bieri во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bieri со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bieri

DV700-6-E-700-P-A*00

притисок олеснување вентил со нитрилна заптивки

ERV700-6-A-P-A*00

Вентил - Пилот-во со нитрилна печати

WVH700-4

2 / 7WS 57P 607.1322.1 67788.D                  MAX 700 ПСИ 10000PAL

WVH700-4-2/2-WO-24-P-A*00

Електромагнетниот управувана насочен вентил со нитрилна заптивки

WVH700-4-2/2-WS 24-P-AD00

607.141.1410.2 5776 1607 вентил

WVH700-4-2/2-WS-24-V-B*00

Електромагнетниот управувана насочен вентил

WV700-6-4/3-U-HF-P-B*00

рачно управувана вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ