logo

Продажба на Big Daishowa во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Big Daishowa со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Big Daishowa

961.593

NBC13 COLLETS (3-4-6-8-10-12)

962.209

Reduktionshülse AC32-12

969.486

NBC13 COVER

969.487

NBC16 COVER

BBT50-AGU/NBS20-315-110

(802.318, Winkelkopf)

MGR25 / 969.456

Mega Wrench

801.704

Spannzange

801.705

Роленшлисел

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ