logo

Продажба на Bihl Wiedemann во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bihl Wiedemann со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bihl Wiedemann

BW1593

напојување

BW1676

8A снабдување со електрична енергија 3-фазен

BW2087

AS-i 3.0 PCI двојна магистерски без RS232 интерфејс дијагноза, без дупликат откривање адреса, AS-i детектор земјата вина и AS-i бучава детектор

BWU1412

бунтовничките аналоген излез модул

BWU1500

AS-iNTERFACE 30V (6W)

BWU1569

Profibus AS-ми портал, Fieldbus интерфејс

BWU1569

(AS-i 3.0 PROFIBUS DP Портал од нерѓосувачки челик, 2 мајстори, верзија 1 портал, за 2 AS-i мрежи 1 напојување)

BWU1855

AS-i Напредно репетитори IP20

BWU2238

(AS-i 3,0 PROFINET портал, во нерѓосувачки челик, 2 мајстори, верзија 1 портал, за 2 AS-i мрежи 1 напојување)

BWU2383

AS-i 3.0 Портал PROFIsafe преку PROFINET 2 AS-i мајстор, PROFIsafe за 2 AS-i мрежи, снабдување со електрична енергија раздвојување, 4 независни Излез преклопни елементи, RS 232 интерфејс дијагностика

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ