logo

Продажба на Bijur Delimon во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bijur Delimon со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bijur Delimon

[C2731]

115V w / 1PT RES

00252/94-020/501

дистрибутер ZPB10A02IIIIIIIIKO00

00252/94-020/503

дистрибутер ZPB06A02IIIIJJ00

10412RP

rupture indicator

11316-1822

Филтер-подмачкувач-масло-R 2 * -TY PE OX-D заменува со OX-D G2 * Pmax = 10bar СО 5 L метален контејнер, 10-01-04-2230-02001

124163431

FILTER , FLUID 68 MM OD , LG 155 MM ; 12 BAR ; 1,6 MPA PMAX

135220341

VALVE , REGULATING ,FLUID PRESSURE, DB XR 1/2 IN PRESSURE REGULATOR

22542-1331

Тапан пумпа BF-G 50: 1 за Cemet Мил дебелина Gear Отвори за подмачкување систем

22N 13522-0841

distributor

25057-1

Schmierpumpe

34133-0191

Вентил, контрола на проток

35531 - 0411

DISTRIBUTOR ,LUBRICANT DELIMON ZP - A ;4 SEGMENT

ZP-A 35541-4041

Подмачкување резерви маст диспензерот

37214

Lubricant solenoid valve

38010

DCLSTD танкер DCL СПБ Denco

38011

DCLAP1 танкер DCL AP1 DENCO

DCL00038

СТАКЛО КУЌИШТЕ 100ml

63657-2211

spray system

643343431

Segment-A 0,2 cm3 - ZP-A/C , with nonreturn valve

643343441

Segment-A 0,3 cm3 ZP-A/C , with nonreturn valve

643343531

Segment-M 0,2 cm3 ZP-A/C, with nonreturn valve

643343541

Segment-M 0,3 cm3 ZP-A/C , with nonretur valve

643346241

segment-E 0,3 cm3 with non-return valves and motion indicator

66925-1311

SWTCH PROX PNP 10-30 VDC

714181254

deep groove ball bearing DIN 625 - 6004

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ