logo

Продажба на Bimba во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bimba со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bimba

171-BPK

нерѓосувачки клипот

171-DX

 цилиндар

172-DP

цилиндар

FMD-095-4F

ЦИЛИНДЕР

MRS-0912-DXP

bimba цилиндар

NR-174-RP

4 "stroke R1 / 8 air in let cylinder

PFC-09-1.3

цилиндар

E-20-125-N-C

цилиндар

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ