logo

Продажба на Bimed во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bimed со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bimed

13086512

.RST ДАЕ / RAL 9005 надомест притисок елемент RST ДАЕ / 3-та генерација M12x1,5 / полиамид / GL: 6,6mm

13087512

RST ДАЕ / RAL9005 надомест притисок елемент RST ДАЕ / 3-та генерација, M12x1,5 полиамид / GL: 10мм

200N 140409 0818 30002

shock absorber with gas,ON HEIGHT = 180 MM = 135 MM LENGTH OFF, OFF = 200 NEWTON

60080520

Евро-топ месинг / IP 68 жлезда / Никел-plated месинг / M20x1.5, диригент 6-12 mm, PU 50

60084525

Евро-топ месинг / IP 68 жлезда / Никел-plated месинг / M25x1,5, диригент 11-17 mm, PU 25

60084532

Евро-топ месинг / IP 68 Жлезда / месинг Никел / M32x1,5, Стегање опсег 15-21 mm, единица 20

BS-06

PG 21 GREY STANDARD GLANDS (UL Approved)

M16 GEN 4 EMC GLAND

WITH FIXING NUT

M20 GEN 4 EMC GLAND

WITH FIXING NUT

M20 NICKEL PLATED BRASS TYPE CABLE GLANDS

(make Bimed or Cembre, Tyco/Raychem, 3M, HEX)

M25 NICKEL PLATED BRASS TYPE CABLE GLANDS

(make Bimed or Cembre, Tyco/Raychem, 3M, HEX)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ