logo

Продажба на Binar во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Binar со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Binar

58400860 NM24A-SR,

MOTOR 24VOLT AC TR 50/60HZ

58400900 S1A AUFSTECKBAR

Hilfsschalter f. o.a. Stellantrieb

OP44

Операциониот панел inkl. снабдување со електрична енергија и надградба комплет за екранот

OS44  

екран операција

P40

POWER

P770057

UHS / Единица за управување / BIFAS 70

SM230A-S

BELIMO амортизерите побудувачкиот индикатор механички позиција и Рачно редефинирање (привремено, постојан) Номинален напон: AC 230 V Контрола: 3-точка, на-оф Контрола на владата: 1-жица, 2-жица Помошен контакт: 1 x EPU Прилагодлив Вртежен момент: 20 Nm Времетраење: 150 s Ротација агол: макс. 95 ° Избери насока на вртење (лево / десно) Врска: кабел 1 m IP 54

SM230ASR+S1A

побудувачкиот

SM24A-SR 24V (B22.24V.SE)

Stell Motor 24v ac/dc

39810_00822

QL_UNITE моќ картичка

011678-XX

контролна картичка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ