logo

Продажба на Binmaster во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Binmaster со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Binmaster

730-0098

Füllstandsanzeige

BM65F

membrane sensor

730-0504

индикатор ротациона ниво

GRE 220 V 1 RPM 4 W

палење капацитет 250 V - 15 A Фреквенција 50-60 Hz температура главата Отпорна на 60 ° C електрода температура Отпорна до 400 ° C Крило број 3

BM65 FHT

индикатор мембрана ниво

BMRX 230

индикатор Ротари ниво

BM-TSM

Жива прекинувач навалување

730-0516

BinMaster Капацитивност Ниво на сондата

730-0473

сензор

225-0031

Гарнитура резервни дијафрагми

PC2.FMXXXX05.0P10

Врз протокот (Бин господар) 115-230 VAC

350-0056

мотор со редуктор со постојан магнет

PC1.FBXXXX36P65

Сензор

730-0661

Индикатор за ротационо ниво

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ