logo

Продажба на Binzel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Binzel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Binzel

0,1MM M8 CUCRZR

контакт мем

039.0008

дистрибутер на гас

039.0090

гас дифузор-керамички abicim

1,6MM M8 CUCRZR

контакт мем

101.0141

CONNECTYOR CONTROL CABLE TO MF1 10 M ( X47 )

115.0398

Кабелот HDH 1,00 м

122.0019

Водич спирала 2,0x4,5x140

124.0145

Спирала лагер 1,0-1,2 MM

128.002

PA-LINEAR 2,3/4 , 7/350 GREY

131.0002

CLAMPING FOR LINEAR

140.0242 E-CU M6/1,0/28

млазницата

140.0245 CUCRZR M6/1,0/28

млазницата

140.0316

Stromdüse CuCrZr M8/1,0/30

140.0445

Контакт врвот CuCrZr M8 / 1.2 / 30

140.0590 M8

мем CuCrZr контакти 1.6mm

141.0015

Контакт врвот M8 / 1,2 / D = 10 / 30.0 за Алу

141.0022

Контакт врвот M8 / 1,6 / D = 10 / 30.0 за Алу

141.0035

Контакт врвот M8 / 2,4 / D = 10 / 30.0 за Алу

142.0023

Düsenstock M 8 / M 8 24mm

142.0023 M8-24MM

млазницата носителот abicim

142.0117

Düsenstock M 8 / M10x1 23,2mm

142.0143.5

(DUESENSTOCK M 6/ M10x1, 92,5mm, TYP ABIROB 350GC)

142.0152

TIP HOLDER M6 ABIROB 350GC

145.0052

Gasdüse Зил. NW21 72,0mm

145.0088

Gasdüse можев. NW18 72,0mm

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ