logo

Продажба на Biotronik во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Biotronik со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Biotronik

EDP-30/B

DUAL CHAMBER PACEMAKER

Model: EDP 20/B S/N: 45600059

пејсмејкер

PK-83-B/1.5m

јас cablo

Qubic Stim

Стимулатор на срце

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ