logo

Продажба на Bircher во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bircher со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bircher

ESD3-6171-K234

контролна единица

210018 DW40

Airwave Pressure Switch.

262670 Type ProLoop2

Јамка детектор за 2 петелки

94-240AC

(As per your order details Nos. 299 900 or 299 904)

991005 BIDIRECTIONAL REMOTE

RC Duo 2 - Bidirectional remote control Featuring infrared spot locator

DW40 (210018)

Airwave Прекинувачи DW40

ESA25-24ACDC

822 U: 24 V ACDC CONNECT игла 5/6 со CL.2 НАПОЈУВАЊЕ САМО сензор

ESD3-6171-K234 24VDC STECKB

ЕЕЗ. 4-008-32-0967 0,3660 kg STEUERGERAET ESD3-6171-K234 24VDC STECKB

ESR26-24ACDC-GB

SECURITY relays

HERKULES MOTION DEDECTOR

сензор за движење

ESD3-04-24ACDC

РЕГЛАМИРАЈТЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ