logo

Продажба на Birkenbeul во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Birkenbeul со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Birkenbeul

1074957

Mot6APE100L IEC/EN60034IMB5 IP55 400V, 50 Hz, 6,17A, 3 kW, cos 0,83, 1455 rev / min

5AP112M-4, HZ: 50/60

5.4HP 1430/1716 RPM, Model# 870769

5AP160M-12

replacment motor 460V/3 ph/60 Hz 4.0 Hp 552 rpm Insulation class F No: 541147 (I’m guessing this is a serial number)

5AP80 4S

мотор

5AP90S-2

пумпа мотор (1,5 kW, 2860 вртежи во минута, 400 V, 50 Hz, IP55) за Voith: 4 191.803 012.

6AP160M-04-LDZ

мотори

5AP132M – 2V

мотор

8APE160M-6-IE3

мотор

8APE160L-4-IE3

мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ