logo

Продажба на Birkholz во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Birkholz со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Birkholz

41071 / SCHRÄGROHRMANOMETER /

 SCHRAG ЦЕВКИ SM250 мерач 0-5 mbar притисок 250X110X30 капацитет: 9ml

GRAVITY IS 0.88 AT 20 ° C

масло за уред кој е "кроз" (за полнење масло GAMMA Транспарентна мерачи).

04552000

Специјални Gerätefüllöl сина, 100 мл

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ