logo

Продажба на Bizerba во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bizerba со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bizerba

CWL ECO FLEXX

industrial scales

IL PROFESSIONAL 150F/HY

(stainless with loadcell, max 150kg)

BC II 100 E OBSOLETE- REPLACED BY SC II 100

ДИГИТАЛЕН БИЛАНС

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ