logo

Продажба на Bjb во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bjb со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bjb

26.641.2001.50

флуоресцентни смисла

26.726.U310.50

Држач за светилки TC-l

26.926.-311.50

Doppelfassungshalter für G5 Einbaufsg.

43.409.U314.50

преклопникот

43.409.-U315.50

завртка може да се инсталира

43.409.U614.50

Вграден Wippscha.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ