logo

Продажба на Black Automatic Controls во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Black Automatic Controls со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Black Automatic Controls

8039A.

pressure switch

BC8102 (10031452)

Pressure switch,225/250mbar

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ