logo

Продажба на Black Box во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Black Box со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Black Box

724-746- 5500- OBSOLETE, NO ALTERNATIVE

Тековниот циклус конвертор - RS 6 232 - CL1060A-М

ACU5051A

ServSwitch Wizard SRX, CATx KVM Extender VGA/USB 1.1/Audio bis 50m

D2200051

EJECTEUR DX

D2200052

EJECTEUR RX

D2200059

PORTE ROULOUX UT1

D2200060

PORTE EJECTEUR

E52D0002600SN

CABLE CONVERTISEUR SubD 25 / SubD 9- 2m / DB25M / DB9 CABLE CONVERTISEUR SubD 25 / SubD 9- 2m / DB25M / DB9F адаптер за кабел LG 2M

E52D0004000

RACK 24 пристаништа CAT5E прикажани Палетни 24 пристаништа CAT5E прикажан

E52U1000910

QUINT диоди МОДУЛ

ENH70001-0010

Anschlußkabel ServSwitch EC PS/2 3,0m

ENH9000U-0010

(USB Cable 3.0m)

FA461

ADAPTER DVI-I M TO VGA F

FA851

MMJ MODULER КОМПЛЕТ АДАПТЕР / DB25 женски во MMJ ТЕРМИНАЛИ ЗА ЖЕНИ 1 AD = TEK PARCA

LE180A

10BaseT to AUI Transceiver Connect legacy devices to Ethernet 10BASE-T Ethernet.

LL-502 - NOT AVAILABLE, REPLACEMENT LE180A

ETHERNET 10 BASE T UTP TRANSCEIVER

SW644A

KVM switch

TL073A-R4

Modemsplitter 3 Port

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ