logo

Продажба на Black Teknigas во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Black Teknigas со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Black Teknigas

2841211-00

безбедност гас вентил за затворање

3702

Thermo-electric Shut Off Valve

8039A

Црна Teknigas притисок прекинувач Серија 80

CTB U/3 EXT

Pilot Burner

TR2C/A

Rod Thermostat

4412110 obsolete,no replacement

прекинувач на притисок

63AQ7350/1

вентил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ