logo

Продажба на Blackstn во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Blackstn со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Blackstn

BRK 11

ПРИТИСОК ПАНЕЛ реле модул

BRK-04

почеток релето

BPR-01

истекување реле вода

BRK-2

реле

BMP-N

реле

DTR-02

Реле топлинска дигитални

DTR-03

дигитални Термички

BTRS30

ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ