logo

Продажба на Blickle во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Blickle со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Blickle

100883

БХ-Сет 150k Лим рициново, тешки, со завртка Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

127 P02

(Тркала врска е направен од една точка.)

150*45

тркало, игра голема нерѓосувачки челик за употреба во млечни производи Полиамид обложени над

45336

LH-Сет 250K Со забравена вртливата улога челик, тешки. Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

45369

БХ-Сет 200k Со забравена челични рициново, тешки. Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

45377

БХ-Сет 250K Со забравена челични рициново, тешки. Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

457283

FstH 70x25 / 25-15K Blickle полиуретан ролерите за водење на ____m__it _S_ta_h_lra_d_k_ör_p_er

46714

B-PO 75g Лим рициново, средни должност, со навој. Најлон тркала.

51615

LH-Сет 250K-СТ Челик вртливата улога, тешки, со навој и заклучување "стоп-топ. Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

562876

LH-Сет 200k-FI Челик вртливата ролери, тешки, со навој и заклучување "стоп-фикс". Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

562884

LH-Сет 150k-FI Челик вртливата ролери, тешки, со навој и заклучување "стоп-фикс". Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

595678

LH-GTH 100k-3-FI Челик вртливата ролери, тешки, со навој и заклучување "стоп-фикс". Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

752607

БХ-GTH 100k-3 Со забравена челични рициново, тешки. Тркало со полиуретан упатуваа Blickle Extrathane®, со тркала центар stahlgeschweißtem

ALEV 125/15K

Тешки тркало со Blickle Лесно тек еластична гума солидна гума ", со центар алуминиумски тркала

ALT -160/20 K

Q20 x 50 x 160 алуминиумското тело ТРКАЛА

B-ALEV-161K

фиксирано тркало

BH-ALST 160K

Mechanism Wheel

BH-ALST 200K

Stahlblech-Bockrolle, Schwerlast-Ausführung, mit Anschraubplatte Rad mit Polyurethan-Laufbelag Blickle Softhane, mit Aluminium-Radkörper

BK-G 125G-1

fixed wheel

B-PTH 200R

Рулет Фиксна Ø200

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ