logo

Продажба на Block во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Block со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Block

BLOCK – ART.-NR.: PVSB 400/24-10

dreiphs. Примарната владата прекинувач за напојување

BLOCK – ART.-NR.: PVSB 400/24-20

dreiphs. Примарната владата прекинувач за напојување

NHD 400/24

линија филтер

PVSE 400/24-10

Трифазен импулсно напојување

PVSE 400/24-20

Трифазен материјали префрлување моќ

PVSE 400/24-40

24VDC POWER SUPPLY

STU 1600/2X115

UNIVERSAL CONTROL, SAFETY ISOLATING AND ISOLATING TRANSFORMER STU

USTE 1600/2X115

einphs. Универзална контрола трансформатор изолација според VDE 0570

USTE 250/2X115

einphs. Universal Steuer-Trenntransformator nach VDE 0570

USTE 3200/2X115

einphs. Универзална контрола трансформатор изолација според VDE 0570

B 0801080 - OEM/customized

трансформатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ