logo

Продажба на Blowtherm во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Blowtherm со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Blowtherm

Solenoid for MKS 20 obsolete

електромагнетниот

Burner flange for MKS 20 obsolete

режач прирабница

Trafo (transformer) for MKL 20/2 (TL)

ПАЛЕЊЕ ТРАНСФОРМАТОР

ignition electrode for MKL 20/2 (TL)

ПАЛЕЊЕ електрода

photocell for MKL 20/2 (TL)

фотоелемент

ignition cable for MKL 20/2 (TL)

ПАЛЕЊЕ КАБЕЛ

rotary control for contactor

ротациона контрола

133247

електрода

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ