logo

Продажба на Blum во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Blum со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Blum

175H5400

Horizontal Plate

70 1503

Hinge Cap Cover

70T 1504

hinge bowl cover

70T 3504

hinge bowl cover

71B3550

BLUMOTION Full Overlay Screw-On Cabinet Door Hinges with 110-Degree Opening Angle

74T1550.TL

Euro CLIP Top Collection CLIP Top Full Overlay Screw-On Cabinet Door Hinge with 107-Degree Opening AngleBlum s Euro hinges come in

C 450

LEGRABOX drawer INOX

C 500

LEGRABOX drawer INOX

C300.

LEGRABOX drawer INOX

C400

LEGRABOX drawer İNOX

K 300

LEGRABOX drawer INOX

K 450

LEGRABOX drawer INOX

Typ P87.0634-051.110 old code/new code PNE 051/ 054/FS62

Замена на филтри за пневматски единица

149199

Резервни делови сет пневматски вентил единица

149305

пневматска единица

P87.0634-013-A1/

Ласерски систем трансивер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ