logo

Продажба на Bmmanutention во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bmmanutention со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bmmanutention

VK TK 070 060 020

Ролери TRUCKS

VKMS 150 065 030

ТРКАЛА

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ