logo

Продажба на Bock во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bock со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bock

HGX 5/725-4 400V/3/50HZ 102.5116

Bock halbh. Verdichter

HGX5/830-4S 102.5127

Бок Полу-Херметичка. компресор HGX 5 / 830-4 S 400V / 3 / 50Hz

08044

комплет пумпа за масло

08425

масло капак за греење

08072

комплет печат

08008

вратило сет печат

08436

assy вентил плоча

07366 (WK 70.40)

вратило спојка

K40/655K #13984

A / C компресор

80023

ПЕЧАТ

#51764 LA16.0162Y

ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИ спојка

Nr:07526

MAGNETSPULE

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ