logo

Продажба на Bockwoldt во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Bockwoldt со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Bockwoldt

00.K 443.989/2 I:13

редуктор

515.763

Shaft-Mounted Geared Motor CB-SF-450-KFoF-R-Wr i: 20.50

CB 2R-80N/6D

спирален CB 2R-80N / 6D 0.55 kW, 400 V ѕвезда, IP55, iso-B 30,3 Upmgeard мотор

CB SF 950-K-SO

Спирален пренос стан со бесплатен погонското вратило u. специјални фенер

M231532

електричен мотор

POS NO:18A

цилиндрични ROLLERBEARING

POS NO:25

Заптивка на вратило КАКО

POS NO:26

Заптивка на вратило КАКО

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ